Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور رئیس‌جمهور در امور هماهنگی نوسازی بافت‌های فرسوده و ناپایدار شهری در مورد نبود اسم آقای محسن هاشمی در بین کاندیدای نهایی برای شهرداری گفت: فکر می‌کنیم اعضای شورای شهر علاقه‌مند هستند که آقای محسن هاشمی رئیس شورا باقی بماند.

اکبر ترکان، مشاور رئیس‌جمهور در امور هماهنگی نوسازی بافت‌های فرسوده و ناپایدار شهری و عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در مورد شهردار آینده تهران گفت: گزینه مناسب شهرداری تهران کسی است که بتواند شهر تهران را ارزان اداره کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نقش مردم در تامین بودجه شهرداری تهران تصریح کرد: اکنون بودجه مالی شهرداری تهران 17 هزار میلیارد تومان است و شاهد هستیم که 2 میلیون خانوار در تهران ساکن هستند، اگر این افراد بخواهند 17  هزار میلیارد تومان را بدهند، این به آن معناست که هر خانوار باید 8 و نیم میلیون تومان در سال بدهد، اما پرسشی که در اینجا مطرح می‌شود آن است که آیا مردم تهران قادر هستند این میزان عوارض به شهرداری پرداخت کنند.

مشاور رییس جمهور در امور هماهنگی نوسازی بافت‌های فرسوده و ناپایدار شهری با بیان اینکه ۷۵ درصد مردم توان پرداخت این رقم را ندارند، خاطرنشان کرد: متاسفانه تاکنون در این زمینه فکری انجام نشده است و تاکنون شهر را با قانون فروشی اداره می‌کردند. می‌گفتند مثلا شما بیاید تراکم اضافی بسازید، پول اضافی بدهید تا شهرداری اداره بشود.

وی ادامه داد: متاسفانه مقامات شهرداری در قسمت‌های مربوطه به درآمد بسیار خوشحال می‌شوند که مردم تقلب کنند و اضافه بسازند و اضافه جریمه بدهند، چون اصلا بدون جریمه و تخلفات بنا امورات شهردای نمی‌گذرد.

وی خاطرنشان کرد: امورات شهرداری با این مسئله می‌گذرد که بتوانند از روش‌های دیگری درآمدکسب کنند، چون اداره شهر تهران بدون گرفت عوارض و با این وضعیت ممکن نیست.

ترکان تصریح کرد: تا زمانی که بودجه شهرداری 17 هزار میلیار تومان است، هرکسی شهردار تهران شود باید قانون فروشی کند و از راه قانون فروشی و کسب درآمد‌های نامناسب شهر تهران را اداره کند در حالی که این روشی غلط است و ما باید به دنبال این باشیم که شهر تهران را با سالی 6هزار میلیارد تومان اداره کنیم.

عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه  با اشاره پرسنل بسیار زیاد و پرهزینه شهرداری اظهار کرد: سطح خدمات در شهرداری متوسط است و این سهم باید به 6 هزار میلیارد تومان اداره بشود نه آن که با 17  هزار میلیارد تومان به این صورت اداره شود.

وی ادامه داد: باید از کاندیدای محترم شهرداری بخواهیم که برای اداره شهر تهران طرح دهند که چگونه می‌خواهند شهر تهران را با عوارض اداره کنند؟

ترکان خاطرنشان کرد: باید به این سطح برسیم که دیگر تخلف  و قانون فروشی نکنیم، تراکم بیش ازحد برقرار نشود و در مناطقی که کاربری مشخص دارد، برای کسب درآمد کاربری آن عوض نشود.

مشاور رییس جمهور در امور هماهنگی نوسازی بافت‌های فرسوده و ناپایدار شهری در مورد نبود اسم آقای محسن هاشمی در بین کاندیدای نهایی برای شهرداری اظهار کرد: فکر می‌کنیم اعضای شورای شهر علاقه‌مند هستند که آقای محسن هاشمی رئیس شورا باقی بماند.

عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه در ارزیابی کشت‌پور به عنوان گزینه اول شورای شهری‌ها برای شهرداری تهران خاطرنشان کرد: من در مورد اشخاص نمی‌خواهم اظهارنظری کنم و به همین خاطر صورت مسئله را تشریح کردم تا بدانیم باید فردی را برای شهرداری انتخاب کنیم که بتواند  تهران را با سالی 6 هزار میلیارد هزینه اداره کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی شهردار تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۱۱۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری

به گزارش خبرآنلاین،در حاشیه نهمین سمینار بین‌المللی زلزله، علیرضا زاکانی، شهردار تهران در گفتگو با خبرنگاران درباره آمادگی شهرداری تهران برای مقابله با زلزله اظهاراتی داشت. او اعلام کرد: در ابتدا، تمرکز ما بر کاهش آسیب‌پذیری شهر تهران نسبت به زلزله است. سپس، درک صحیح ابعاد زلزله و تشخیص سریع وقوع آن برای ما بسیار اهمیت دارد. در این راستا، پیشرفت‌های قابل توجهی در زمینه تکنولوژی شتاب‌نگارها و سیستم‌های تشخیص زودرس زلزله در شهر تهران روی داده است.

ایسنا در خبری نوشت:وی افزود: به عنوان مثال سال گذشته برای اولین بار در تهران، ۵ شتاب نگار عمقی در عمق ۵۰ متری سطح زمین کارگزاری شده است. همچنین مراحل نصب یک شتاب نگار دیگر نیز در عمق ۱۰۰ متری به زودی تکمیل خواهد شد.

زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون اقدامات شهرداری تهران در حوزه آموزش عمومی به شهروندان با هدف مقابله با زلزله گفت: سال گذشته ۳۰۰ هزار نفر از شهروندان تحت آموزش‌های عمومی شهرداری تهران قرار گرفتند. همچنین در درون سیستم مدیریت شهری نیز به کارکنان آموزش‌های تخصصی پیرامون مقابله با زلزله ارائه شده است.

شهردار تهران در ادامه تاکید کرد: مدیریت شهری تهران در حوزه استحکام کالبدی نیز گام‌های رو به جلویی طی ماه‌های گذشته برداشته است. در همین راستا بناست برای نخستین بار ۱۶ هزار ساختمان با همکاری ۹ دستگاه به لحاظ ایمنی پایش شود که تاکنون عملیات پایش ۴۰۰۰ ساختمان تکمیل شده است.

وی تاکید کرد: در ستاد ایمنی و مدیریت بحران شهرداری تهران ۱۵ کارگروه با هدف مقابله با زلزله شکل گرفته است که این کارگروه‌ها با هماهنگی کامل بین دستگاه‌های مختلف به دنبال افزایش ضریب ایمنی در پایتخت هستند.

زاکانی در پاسخ به سوالی دیگر پیرامون حواشی لیست منتشر شده از تخصیص وام به مدیران شهرداری برای مسکن گفت: سازمان‌ها و مجموعه‌های مختلف خانه سازمانی برای استقرار مدیران خود دارند، اما شهرداری تهران فاقد خانه سازمانی برای مدیران است. به همین جهت در دوره‌های قبلی املاک شهر را به ثمن بخس و بعضاً با تخفیف ۵۰ درصدی به مدیران می‌دادند و این اتفاق مصداق کامل بی‌عدالتی بود.

وی با بیان اینکه لازم است برای برخی از مدیران شهرداری که از شهرستان به تهران می‌آیند مسکن تهیه شود، افزود: در این دوره ما به جای آنکه برخی از زمین‌ها و املاک شهرداری را در اختیار مدیران قرار دهیم به آنان وام با درصد سود بانکی دادیم. برای پیشبرد این کار مقدمتاً به مدیران ودیعه دادیم و سپس آن را تبدیل به وام کردیم‌. آنان نیز قسط‌های این وام را پرداخت می‌کنند.

شهردار تهران در پایان تاکید کرد: اختصاص برخی از املاک و خانه‌ها به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت می‌گرفت امری ناعادلانه بود اما ما به این سمت نرفتیم و سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند وام با بهره بانکی تهیه کنیم، اما متأسفانه این موضوع با بی‌انصافی در رسانه منعکس شد. در حالی که واقعیت چیز دیگری بود.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903998

دیگر خبرها

  • مجمع شهرداران آسیایی میزبان نقش بهشت شیراز
  • سکاندار شهرداری نجف‌آباد معرفی شد
  • روز عجیب شورای ششم؛ گریه چمران برای وحدت!
  • عباس مرادی سکاندار شهرداری نجف آباد شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه بین شهردار اصفهان و مدیرعامل بانک شهر برای توسعه همکاری‌ها
  • زاکانی: به جای ملک به مدیران وام بانکی دادیم!
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • محسن رضایی در جلسه شورای مرکزی شورای وحدت
  • اقراریان: درباره ممانعت از حضور عضو شورای شهر در منطقه ۱۷ شهردار تهران پاسخ دهد
  • شهرداری قزوین به مطالبه شورا برای ساماندهی معابر شهری توجه کند